Vi trenger ny dirigent – rask ansettelse

SSM trenger ny dirigent - vikariat fra februar til juni 2016 med mulighet for videre engasjement.

Kontakt: Styreleder Roar Bye 93 00 41 37

Vår kjære dirigent har påtatt seg andre oppgaver som gjør at han må slutte hos oss — vi søker hans etterfølger. SSM teller rundt 55 medlemmer inkludert aspirantkorpset og ønsker å kombinere høyt musikalsk nivå (2. plass i 1. divisjon i TM i 2015) med en sterk sosial profil. Vi tilbyr et vikariat fra februar til juni med mulighet for videre engasjement.

Du får ansvaret for hovedkorpset, en flott gjeng med 22 ungdommer fra 10-19 år. Korpset opplever en god rekruttering for tiden og antall i hovedkorpset vil øke. Du vil samarbeide med en av Trondheims mest anerkjente aspirantkorpsdirigenter, Torstein Kubban.

Vi øver på Strindheim Skole hver mandag fra kl. 17:30 – 19:30. Vi holder mellom 5 og 10 konserter i året og deltar på et par stevner. I tillegg har vi ett til to helgeseminarer i semesteret. På slutten av vårsemesteret drar vi på tur – hvert tredje år er vi på en utenlandstur.

Det vi ser etter i vår nye dirigent er:

  • Sterk musikk-faglig
  • Trygg og flink med barn
  • Flink til å motivere og formidle spilleglede til musikantene
  • Allsidig musikalsk smak
  • Evne til å se og undervise alle musikkgruppene

SSM er et veldrevet korps med et aktivt styre med god støtte i foreldregruppen. Vi har et tett samarbeid med Strindheim Skole og Trondheim Kulturskole.

Vikariatet som dirigent ved SSM er ledig for tiltredelse fra 1. februar. Dersom du og vi er fornøyde etter vikarperioden, ser vi for oss et fast engasjement fra høsten.

Søknadsfrist: 25. januar 2016.

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt styreleder Roar Bye tel. 93 00 41 37.
Søknaden sendes til roar.bye@teekay.com.