Vi har fått nye websider!

Vi har skiftet ut den tekniske løsningen bak våre nettsider. Innholdet er det samme. Vi ønsker også å videreføre mest mulig av menyvalg og layout fra de gamle sidene. Noen endringer er det likevel blitt, forhåpentligvis til det bedre.

Vi bytter ikke innhold – vi bytter plattform!

Den viktigste grunnen for bytte av plattform var kravet om mobilvennlige sider. I tillegg får vi en del andre tekniske fordeler – og det blir billigere for  korpset.

Vi bruker anledning til å takke alle som har lagt ned et betydelig arbeid med å lage de gamle nettsidene. Migrering over på ny plattform var smertefritt nettopp fordi vi kunne gjenbruke så mye som mulig av layout, innhold og struktur.

Litt smårusk gjenstår:

  • Banner og logo
  • Flere bilder
  • Videresending fra www.strindheim.net til denne siden er ikke 100% ferdig.

Merk at vi ikke ønsker å skifte adresse – adressen www.strindheim.net skal fremdeles føre til hjemmesidene våre. Men videresending fra adressen www.strindheim.net til denne siden (som «bor» på adressen strindheim.org) er ikke 100% ferdig. Akkurat nå viser alle adresser tydelig at nettleseren er omdirigert til adressen strindheim.org. Vi håper dette ikke skaper forvirring og frustrasjon. Dessverre tar det noe tid å få en fullgod fiks på dette. Andre fordeler er at det er blitt vesentlig enklere å både skrive nytt innhold og vedlikeholde sidene.