Seminarhelg 8-10 mars

Seminarhelga nærmer seg med stormskritt 🙂 Her følger info om hva vi skal gjøre og dugnadsoppsettet for foreldre. Husk også å invitere slekt og venner til konsert på søndagen! Dette blir ei trivelig helg – mye musikk – start på marsj-sesongen – sosial kveld med bowling og så avslutter vi med en flott konsert for foreldre, venner og fans på søndag!

HUSK; legg merke til oppmøte og vakter… Vi håper alle kan delta hele helga! – skulle det bli vanskelig er det viktig at dirigentene får beskjed så snart som mulig. Dersom foreldre ikke kan stille vil vi veldig gjerne at dere bytter internt (og gir beskjed til oss om byttet). Mange av dere har sikkert mange spørsmål – da er det bare å spørre! (feks ved å svare på denne e-posten) – lett for oss som har deltatt før å glemme viktige punkter….

 

FREDAG 8 mars – ALLE SAMMEN
– bowling og pizza på Dora! (Adresse Kobbes gt 6 )
– vi møtes klokken 17 til bowling (spis litt før du kommer!) – etterpå blir det pizzabuffet!
Styrevakt: Ingvild – Foreldrevakt: hvem har lyst til å være med å bowle – gi beskjed – førstemann til mølla!
– Søsken/Foreldre (som ikke har vakt) som vil være med betaler kr 200 pr pers for kvelden gi beskjed i forkant (svar på mailen) innen 4 mars!

LØRDAG 9 mars
De yngste i AK og Småband møter litt før klokka 09:30 på Strindheim skole – gymsalen – marsjøving sammen med Ingrid, tamburmajoren vår, på skolen fram til klokken 11:30. Ta med instrument, gode sko og «klær etter vær» (hvis mulig så er vi ute deler av tida) – og bæresele for de som trenger det.
Styrevakt: Katrine
Foreldrevakt: Mali, Eira og Antonio

Bare HK – møter på Strindheim skole (musikkrommet) kl 10. Øving til konsert fram til kl. 12 – deretter oppmøte Dora kl 13 for marsjøving fram til kl 15.
Ta med matpakke (vi har frukt og saft). Vi ordner med transport av musikanter til Dora, men om et par ekstra biler kan kjøre så meld ifra.
Styrevakt: Eskild og Patrick
Foreldrevakt: Tella

De eldste i AK (som skal begynne i HK) og HK møter litt før klokka 13 på Dora – marsjøving fram til klokka 15. Husk instrument, gode sko, noteklype, marsjmappe og «klær etter vær»

Styrevakt: Eskild og Patrick
Foreldrevakt: Tella (Eskild og Tella møtes i forkant på skolen for å pakke trommeutstyr)

SØNDAG 10 mars
Hele AK møter på Strindheim skole litt før klokka 10 – øving til konsert fram til klokka 14. Korpset serverer lunch 🙂
Styrevakt: Runa
Foreldrevakt: Rayan og Tora – etter øving hjelp med pakking av utstyr i Torsteins bil

HK møter på Ranheim skole litt før klokka 10 – øving til konsert fram til klokka 15. Ta med matpakke til lunch – korpset serverer pølse/brød før konserten.
Styrevakt: Kjell
Foreldrevakt: Daniel, Torstein, Sverre

Småband møter på Ranheim skole litt før klokka 15 for øving til konserten
Styrevakt: Katrine
Foreldrevakt: Eir og Teodor

ALLE sammen har KONSERT på Ranheim skole klokka 16 – 1730! (Adresse: Ernst Larsens veg 3)
Tilhørere kjøper billett til 100kr for voksne / 50kr for barn som i tillegg til konserten dekker kaffe/kaker 🙂

Styrevakt: Annette
Foreldrevakt: Live, Andreas M, Edvard
Ta med kake: Ida, Ingeborg, Tella, Håkon, Sanna, Andreas JU, Thale, Helene, Anne Viola, Emil, Julie, Brage Askeland, Oskar, Nazhia, Leonie, Katrine, Runa
Pakke ned Ranheim / innrydding på Strindheim: Eskild, Lars-Erik, Live, Andreas M, Edvard

 

Det var masse info på en gang – håper det meste var greit! Vi gleder oss til seminarhelg & konsert – blir alltid hyggelig 🙂 Og ser du at her trengs det en ekstra hånd så er det kjempefint om du tar i et tak 🙂