Rennebuspæl 2016

Når vi har gledet «halve Strindheim» på skolegårdsfesten idag så er det bare 2 øvinger igjen til Rennebuspæll! I tillegg arrangerer vi generalprøve med fullt sceneshow på skolen kvelden før (21okt). Avreise blir tidlig formiddag lørdag og retur etter premieutdeling.

Dette har vi gledet oss til, øvet og snakket om lenge! Nå må vi få på plass arrangementet….

Aller først: Korpset må nå sende påmelding (navneliste) til Rennebu, betale deltakeravgift pr musikant og bekrefte bussbestilling. Påmeldinga dekker deltakelse, transport med buss, middag, medalje og festkonsert på Rennebu 🙂 For HK og AK er egenandelen 500pr musikant, 450 for søsken (dvs 950 for søskenpar) – kjører dere selv er prisen 300 pr musikant. Minimusikerne betaler 250 for hele pakka.

Dersom noen – mot all formodning – ikke kan delta på høstens høydepunkt for korpset så må beskjed gis snarest – senest mandag 3dje oktober. Alle som ikke gir beskjed er påmeldt 🙂 Og som alltid når man gjør noe i lag – kjempeviktig at alle er tilstede – mangler en – blir helheten mye dårligere!

Foreldre som ønsker å delta som reiseledere – send oss en mail / gi beskjed – da dekker korpset selvsagt inngangsbillett osv! Foreldre som deltar som publikum kjøper billett (150kr – barn går gratis). Vi kan garantere en trivelig korpsdag 🙂

Når det gjelder dere Minimusikere så vil vi veldig gjerne ha dere med og tror det kan være en flott måte å få tilhørighet til korpset på. Men det er en lang dag og retur til Trondheim med buss blir nok godt utpå kvelden engang, så det kan nok være en fordel om foreldre er med / kjører selv da dette gir mulighet for tidligere retur ved behov. Men dere er hjertelig velkommen på bussen også!

I år er det som kjent Rock’n roll som gjelder – vi har et flott program å by på  – dette kommer til å bli kjempeartig! – for oss – for publikum og for dommerne 🙂

Mer info etterhvert i «alle kanaler»

Rocka hilsen
Styret 🙂