Rennebuspæl 2014

Knallsuksess — vi fikk strålende dommerkommentarer og godt med poeng! Eskild Kvaerner har lagt ut video fra forestillingen:

I Feed You My Love
Nesevise
Det var en gang
Forelska i Lærer’n
Flåklypa Medley

 

RennebuSpæll er en underholdningskonkurranse for korps som arrangeres lørdag 18.10 i Rennebuhallen på Berkåk, I alt 12 korps skal være med, og godt over 40 musikanter er meldt på fra SSM (dere som skal gi beskjed senere — send en epost til jankj72@gmail.com så fort som mulig).

Temaet for årets RennebuSpæll er «Godt norsk», og korpsene våre øver på stykker hvor både store og små skal få vise seg fram. Under stykket «Vidde» har for eksempel Tonje Smidsrød laget en stilfull scenografi og kulisser. Dette blir kort og godt en stor opplevelse!

Oppmøte Rennebuhallen, Berkåk senest kl 12:00. og selve konserten vår er kl 1300.

Antrekk: Den som vil, kan stille i bunad eller festdrakt. Resten av HK stiller i svarte bukser/skjørt og hvit bluse/skjorte. For AK og Minimusikere er det litt fritt fram i fargene svart og hvitt, alt etter hva man har. Men kun pent tøy, ikke treningstøy.

Festivalshow med premieutdeling blir også et høydepunkt, det er vi overbevist om. Men noen vil sikkert synes det er i seneste laget for de minste. Vi vet også at det er to korpsmedlemmer som av andre grunner må returnere i privatbil umiddelbart etter opptreden. Vi har stor forståelse hvis også flere ønsker å ha «privat retur» tidligere på dagen. Kjøretiden til Rennebu er om lag halvannen time.

Og ja, vi får mat underveis, dels av arrangør, dels av korpset. Vi anbefaler likevel med matpakke for dem med hyppige spisebehov. Dette gjelder spesielt de minste.

For andre enn musikanter og reiseledere/dirigenter blir det en inngangspris på 150 kr for voksne (barn går gratis). Middagsbilletter kan kjøpes for 100 kr, og det er en åpen kafeteria i Berkåk samfunnshus.

Korpset har bestilt buss til musikanter og reiseledere som skal være med, og trolig blir det noen ekstra plasser på bussen. Vi ber andre som ønsker å sitte på med bussen om å melde fra på forhånd til reiseleder.

Reiseleder må også ha beskjed om alle barn som hentes/reiser tidligere fra Berkåk.

Oppmøte er på parkeringsplassen på Strindheim skole lørdag 18. oktober kl 0945, og bussen kjører kl 1000. Bussen kjører tilbake etter festivalshowet, og vi antar vi er tilbake på Strindheim skole ca kl 2300. Alle foreldre/foresatte vil få tekstmelding når bussen nærmer seg byen. De som vil kjøre privatbil bør om mulig også møte på Strindheim skole.

Reiseledere 

Jan Kristian Jensen – 40 20 27  90 – jankj72@gmail.com

Randi Gilberg Hjelm-Hansen – 93 45 57 64

Anette Hustad –  98 25 07 20  – annette.hustad@gmail.com

Lars Fuglevaag

Gunn Bye

Hege Øksnes

Minimusikere

Det er svært gledelig at det er påmeldt 12 minimusikere. Dere stiller på hele generalprøven fredag 17.10 fra 17:30-19:30, i gymsalen Strindheim Skole. Husk antrekk — også på generalprøven!

Vi kontakter dere minimusiker-foresatte for å avklare litt hvem av dere som ønsker å bli med til Rennebu, transport etc, og om minst én av dere kunne bistått som reiseleder / voksenperson.

Program lørdag 18. oktober

0945: Oppmøte, Strindheim Skole, parkeringsplassen (v/Helsestasjonen)

10:00: Avreise Rennebu

12:00 Seneste oppmøte Vi får et rom «et sted», enten i Rennebuhallen eller på skolen like ved. De som kjører må «finne oss», f.eks. ved SMS-navigering og telefonsupport til reiselederne.  (Vi har stramt program med klargjøring, oppvarming etc, og dette tidspunktet  overholdes. Legg inn margin for ). 

Cirka 13-1330: Korpset spiller

Cirka 1415-1500: Middag

1900 Premieutdeling, ferdig cirka 2100

Cirka 2300 Retur Strindheim skole

Viktig:

 • Vi sender SMS til foresatte 30 minutter før retur Strindheim skole
 • Møt presis, både ved levering og henting
 • Møt på generalprøven fredag 17.10, i fullt antrekk (fritak for dem som stiller i bunad).
 • Vi minner også om konsert på Bispehaugen skole søndag 2. november http://strindheim.net/aktivitetsplan/sammendrag-aktivitetsplan/

Ta med:

 • Instrument og noter
 • Vannflaske til bussen (og matpakke til dem som fort blir sultne)
 • Antrekk:
  • De som har lyst, kan stille i bunad / festdrakt kl 0945. Da er det lurt å ta med fritidsklær og dresspose (med mindre du vil gå i bunad hele dagen, da).
  • De andre stiller i i en kombinasjon av svart og hvitt. For HK er det svart bukse eller skjørt og hvit skjorte/bluse som gjelder, mens AK og minimusikere kan komponere litt friere (f.eks. svarte klær med hvitt bånd, eller hvit kjole med etellerannet svart). Men kun pent tøy, ingen treningsklær.
  • Reiseantrekk: Rød korpsgenser og/eller T-skjorte (evt bunad)