Landsfestival 2014

Dette innlegget har all relevant info om landsfestivalen, og det oppdateres fortløpende – så følg med her!

NB! Endring i søndagens planer! (festivalparade, henting kl 14 for duskere, kl 16 for øvrige)

Det er sjelden at noe slikt skjer i byen vår! Ja, det koster litt ekstra dugnad å være vertskorps, men ikke så all verden mye mer enn vi ville trengt om vi selv reiste til en annen by.

Dette er på mange måter årets store «korpstur». Men — vi skal arrangere en langtur (utenlands), ref årsmøtevedtak. Tidspunktet like etter skoleslutt 2015 kan reserveres med en gang…

Program for SSM er lagt inn på kalender og aktivitetsplan, og kan også lastes ned i utskriftsvennlig format (PDF).  Vi ber alle om å respektere oppmøte- og hentetider.

Ansvar for ungene

Dette er _*nesten*_ som å være på korpstur. Forskjellen er at musikantene hentes og leveres opptil flere ganger hver dag. Ansvarlig vil til enhver tid være en av disse tre, sjekk kalender og aktivitetsplan for detaljer:

Annette Hustad 98250720 annette.hustad@gmail.com 
Katrine Aronsen 92860220 katrinearonsen@gmail.com 
Jan Kristian Jensen 40202790 jankj72@gmail.com

Er du ikke påmeldt? Bli med der du kan!

Noen arrangement er åpne for alle, mens andre (f.eks. lunch, aspirantfabrikken) er kun for dem som allerede er påmeldt til Landsfestivalen. Til noen arrangement — f.eks Sverresborg fredag og Tattoo Lerkendal søndag kveld — kan man kjøpe billetter og være med korpset. I tillegg ønsker vi flest mulig forsterkninger når korpset skal spille (gratis!). Vi ber alle som ønsker å «etteranmelde» gi beskjed på dette skjemaet.

Lommepenger… kan være lurt. Hvor mye blir opp til den enkelte. Alle påmeldte får vi lunch og middag hver dag (kl 1420 og 1800).

Informasjon om dugnadsvakter etc (våre vertsoppgaver) er sendt på epost, vær så snill å lese den grundig!

Landsfestivalen 2014 er årets «tur». Vi har derfor lagt opp til et fullt program for de som er påmeldt. I tillegg til spilling, marsjering, aspirantfabrikk og kveldsarrangementer, skal vi oppholde oss i byen og se på drill, marsjering, konserter, etc. Det blir felles lunsj og middag både fredag, lørdag og søndag.

I tillegg til aspirantfabrikken, der våre påmeldte aspiranter skal spille med andre aspiranter, har vi konsert på Lilletorget på fredag. Her ønsker vi at også de musikantene som ikke er påmeldt til festivalen, men som har anledning, blir med og spiller. Det samme gjelder på søndag, når vi skal marsjere fra Sentralbanestasjonen til Torvet. Her ønsker vi også ha med de duskerne og flaggbærerne som har anledning.

Oppmøtesteder

Vårt vanlige oppmøte- og hentested i midtbyen er på Torget foran Eiendomsmelger1 (Kongens gt 18.).

Fredag 11:30 møter vi i full uniform og spillbar på Lilletorget (Cicignons plass)

Fredag ettermiddag 17:45 møter vi på Sverresborg, busstoppet like til venstre for hovedinngangen

Søndag 20:45 møter vi foran RBK shop, Lerkendal stadion