Landsfestival 2014 – Tusen takk for hjelpen

Til alle foreldre og foresatte som deltok på dugnad med skoleovernatting 26. – 30. juni,

Styret vil med dette takke så mye til dere som deltok på dugnaden med skoleovernatting 26. – 30. juni. Vi fikk (til slutt) folk på plass til alle oppgaver, og absolutt alle som var satt opp stilte til avtalt tid! Vi har rigget og ryddet arealer, servert frokoster og kveldsmat, vært brann- og nattevakter og stilt med vertskontor og hjelp underveis, og skolen er nå levert tilbake i god stand . De fire gjestekorpsene virket alle godt fornøyd, og vi får også håpe det blir et greit økonomisk oppgjør med musikkorpsforbundet. Vi skal også sende en takk til skolen for at de har lagt godt til rette for oss underveis.

Styret vil evaluere overnattingsdugnaden til høsten. Vi har notert oss at det var satt opp litt for mange noen steder (særlig måltidene), og vi har justert innsatsen noe ned underveis både i tid og i antall. Samtidig har vi sett at det ikke skal store avvik til før vi trenger de som er der!

Når vi nå er ferdig med dugnaden så har vi et stort overskudd av mat som ikke blir tatt i retur.Vi sitter igjen med melk, juice, leverpostei, hvitost, brunost og syltetøy. Melk med holdbarhet ut uka har vi veldig mye av så iht melk så må dere mer enn gjerne høre med familie, venner og naboer om de vil ha noen liter før dere kommer og henter. Hvis vi ikke får tømt melkelageret må vi kanskje kalle inn noen på dugnad for å få tømt det ut.

Hilsen fra styret v/ Rita og Finn