Julekonsert Søndag 8. Desember

Semesteret nærmer seg slutten og på søndag spiller vi vår tradisjonelle julekonsert sammen med Strindheim Janitsjar og Politiets Brassband! 🙂

OPPMØTE AK/HK: Strindheim kirke kl 1700 for oppvarming i kjellerstua

ANTREKK: Svarte sko, svarte sokker og svart bukse, rød korpsgenser og hvit skjorte/bluse
PS – ta gjerne på Nisselue 🙂

SMÅBAND: dere spiller ikke på denne konserten – men kom gjerne som publikum sammen med resten av familien til konserten 🙂

Det vil være salg av  kaffe / boller i forkant av konserten – kan kanskje være lurt med litt «ordentlig» mat også (er jo rett i middagstida for mange…)

Konserten starter kl 18 ta med onkel, tante og besteforeldre til en trivelig Strindheim – stund! Konserten forventes å være ferdig i god tid før kl 20.

Som alltid er det litt praktisk organisering rundt en konsert – håper alle ser seg litt rundt og tar i et tak der det trengs – da er jobben gjort unna på et blunk! (hjelpe musikanter, bære utstyr inn og ut av biler).

DUGNAD; transport fra og til skolen: Ser at jeg ikke har skrevet dette inn i dugnadslista – håper følgende kan stille:  Gulliksen, Mæland Jensen, Brøseth, Majou og Alrek-Gjønnes.  I tillegg er Eskild, Patrick og Thorbjørn med fra styret og Katrine og Ingvild er i kirken.

Vi gleder oss til en trivelig kveld!

Styret 🙂

(og mandag den 16de desember er det juleavslutning – alle spiller og vi håper mange kommer (ta gjerne med onkel og tante da også 🙂 ) – og skulle noen ha en liten premie til lykkehjulet tar vi gjerne imot..)