Endring i søndagens planer

Etter festivalparaden søndag kl 14 ber vi alle minimusiker-foresatte (duskejenter og flaggbærere) om å hente sine barn på Torget ved Eiendomsmegler1 (Kongens gate 18).

Aspirantkorps og hovedkorps fortsetter med festivalparade fram til henting kl 16 på Torget ved Eiendomsmegler1 (Kongens gate 18).

Vær presis, eller helst litt før!

For de påmeldte er det lunch i matteltet fra 14-15, resten må ha med eller kjøpe mat og drikke. De påmeldte (med armbind) kan også få middag kl 1820, hvis det er av interesse.

Tidligere har vi annonsert at korpset har «fast program» fram til 19, men basert på de to siste dagers erfaringer synes vi dette ble litt seint, spesielt for de minste. Hvis dette tidspunktet er vanskelig — ring Jan Kr. Jensen 40202790 for å finne en ordning.

Det skjer mye korpsmorro i byen også etter kl 16 — men dette blir opp til den enkelte. Og så gleder vi oss til Tattoo på Lerkendal

Korpset vil for øvrig bringe instrumentkasser fra Jernbanestasjonen (oppmøte 1245, spillbar, i full uniform) ned til Torget kl 14 for nedpakking (lunch), kl 15 for oppakking og kl 16 for henting.