Aspirantkorps, trøndersk mesterskap

Hei alle musikant-foresatte!

Helgen 30. januar – 1.februar legger vi siste finpussen og deltar på Trøndersk Mesterskap for korps i Olavshallen.

Først en liten oppfordring fra dirigentene.
Vi oppfordrer til at musikantene stiller opplagte og mette i Olavshallen på søndag, etter en god natts søvn fra lørdag til søndag. Oppmøtetidspunkter alle dager, og antrekk søndag morgen finner dere programmet under. Vaktliste ligger vedlagt.

Programmet i helgen for Aspirantkorpset under ledelse av Torstein Kubban:

Fredag:
Seminar på Strindheim Skole, Musikkrommet kl. 17.00 – 19.00.
Vi serverer saft og snacks i pausen.

Lørdag:
Seminar på Strindheim Skole, Musikkrommet kl. 10.00 – 16.00
Vi serverer frukt/grønnsak og vann mellom øktene og pizza til sein lunsj.

Søndag:
Antrekk: Valgfritt pent antrekk.

Oppmøte i Olavshallen ved publikumsgarderobene i 2. etasje mot Kjøpmannsgata (dvs på siden mot Royal Garden Hotell)  seinest kl. 09.50. Etter dette blir vi fulgt til oppvarmingsrom og scene, og det blir vanskelig å finne oss, så møt presis!

Aspirantkorpset blir fulgt av lederne  Katrine Aaronsen, Annette Hustad , Rita Langmo og Lars Fuglevaag før, under og til henting.

Aspirantkorpset stiller på scenen i kl. 10.40
Musikantene hentes etter opptreden på scenen ca kl.11.10 ved publikumsgarderobene i 2.etg. Vi oppfordrer de som skal inn å høre og heie på musikantene våre til være der lengre for å få høre flere korps, samt å komme for å få med dere Festkonsert og Premieutdeling kl. 19.00.

Billettservice selger billetter til Trøndersk Mesterskap. Disse koster 180 kr for voksen, mer info om billetter finner du her: http://www.billettservice.no/event/trondersk-mesterskap-i-korps-billetter/448527