Krakow juni 2015

I 2015 er det tid for en heidundrende utenlandstur, og den går til Krakow i Polen.

Krakow ligger ved elva Wisla og er Polens nest største by. Elven Wisla, som trafikkeres av elvebåter og lektere, deler byen i to. Utenfor byen ligger saltgruven i Wieliczka. Nede i saltgruvens sjakter, som ofte benevnes som et av verdens uskrevne underverker, finnes en underjordisk by av altere, kapeller, utallige skulpturer og relieffer – alt uthogd i salt. Byen regnes som en av Europas vakreste den står på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og er Polens kulturhovedstad. I år arrangeres den 25. jødisk kultur FESTIVAL: 26.06 –05.07.2015. Krakow er også en attraktiv shopping-by med behagelige priser.

I tillegg til å spille og å vise oss frem vil vi få gode muligheter til opplevelser, kultur og fornøyelser.

Vi flyr med Norwegian direkte fra Værnes til Krakow søndag 28.juni og returnerer til Værnes torsdag 2. juli.

Egenandel vil bli på max 6000 kr pr musikant, inklusivt reise, mat, opphold, inngang i Wieliczka, med mer. Behovet for reiseledere er avhengig blant annet av antall påmeldte. Reisen tar utgangpunkt i 35 reisende og reiselederne vil få en egenandel som skal dekke kostpenger.

Det vil faktureres i 3 rater med første innbetaling 6.februar

Alle som blir med må ha pass og helsetrygdekort. Det er greit å begynne å tenke på dette allerede nå – tida går fort. Alle medlemmer er forsikret gjennom vår forsikringsordning i NMF.

Turister og reiseledere må ha egen reiseforsikring.

Vi viser til epost om påmelding. SISTE PÅMELDINGSFRIST: ONSDAG 28.2. 

Legg igjen en kommentar