Tidenes beste 17. mai?

 

Dagen var i hvert fall fantastisk!

Korpset går rundt og rundt i rundkjøringen på Strindheim

Bilene får pent vente — rundkjøringen på Strindheim er til å gå rundt i — helst mange ganger!

 

Tusen takk til alle som var med på å gjøre dagen spesiell! Med knall innsats fra hele SSM — minimusikere, duskere, flaggbærere, tamburmajor, aspiranter, fanebærer, fanevakter, hovedkorps, foreldre og foresatte — fikk vi gjennomført feiende flott marsjering. Takket være solid dugnadsinnsats og flott vær ble også vårt tradisjonsrike 17. Mai-arrangement i skolegården en knallsuksess!

Smekkfull skolegård 17. Mai 2013 :)

Smekkfull skolegård 17. Mai 2013 🙂

 

Vi takker også for donasjoner i form av kakefat og dressjakker. Fatene vil vi helst låne ut igjen — de kan sikkert gjøre god nytte for seg i tiden frem til neste kakebake-dugnad. Betingelsen for utlån er at fatene leveres inn igjen  (med kake oppå) ved neste SSM kakebake-anledning. Ivrige kakebakere kan henvende seg til styret.

Dressjakken grubler vi litt mere på hva vi skal gjøre med. Den passer ikke noen i styret — kanskje dressjakkeprøving kan være en ny konkurranseform neste 17. Mai? Eller bør den lånes ut til en som jakken faktisk passer til? Eller bør den være reservejakke til neste 17. Mai (i tilfelle noen SSM’ere ikke finner jakken sin)? Vi vet ikke helt, gode forslag sendes styret.

Vil du gi en dressjakke til SSM? Heng den her!

Innleveringssted for dressjakker som skal doneres SSM.