Småbandøvinger seinvinteren 2015

Hei alle dere nye musikere

Nå har dere hatt timer på kulturskolen en stund og rukket å bli litt kjent med instrumentet deres. Mange av dere har også vært med på seminar sammen med resten av korpset og forsøkt å spille litt sammen.

Samspill er artig og lærerikt, så vi har satt opp 3 øvelser før jul der dere nye musikere vil spille sammen i småband sammen med dirigenten i aspirantkorpset Torstein Kubban.

Den første datoen blir:

Torsdag 19 november kl 17:15 – 18:45 på musikkrommet Strindheim skole
P.S: Det blir boller og saft også!

2 øvelser til før jul:
Torsdag 3 desember og torsdag 10 desember
(17:15 – 18:45 på musikkrommet)

Etter nyttår vil det bli øvelse noen torsdager frem mot påske. (Datoer kommer snart)
Etter påske starter alle dere i småband å øve sammen med resten av aspiratkorpset.
(Øvelse mandager)

Hvis noen flere av dere foresatte har lyst til å være til stede/publikum på øvelsene så er det selvfølgelig bare hyggelig – men dette er helt «frivillig» 🙂

På øvelsene til småband trenger vi en foreldrevakt som kan stille ca 10 min før øvelsen starter for å hjelpe til med å sette ut stoler og notestativ samt hjelpe til med å rydde bort dette etter øvelsen. Også fint å ha noen som kan tre «støttende til» underveis som ekstra voksenperson – hvis noter faller ned e.l Hvis noen har lyst/mulighet til å være foreldrevakt 3 eller 10 desember så send en tilbakemelding så blir det «førstemann til mølla»

Vi vet at det er noe kollisjoner med dere som spiller horn ift øvelse på musikkskolen. Er det noen av dere andre som har musikkskoleøvelser på torsdager så snakk med læreren deres så snart som mulig. Det pleier å være mulig å få flyttet på disse timene de torsdagene det er øvelse med småband.

Ellers håper vi at dere får med dere så mange som mulig av småbandøvelsene. Samspill gjør det artigere å spille, og man blir en del av «korpsgjengen».

Vi gleder oss til masse flott musikk framover!

Facebook-logoVi er også på facebook: https://www.facebook.com/strindheim.skoles.musikkorps/