Meld deg inn!

HAR DU LYST TIL Å SPILLE I STRINDHEIM SKOLES MUSIKKORPS?

Kontakt oss, så ordner vi det.

INGEN RESERVEBENK

Korps er hobby uten reservebenk; alle som vil får være med. De trenger ikke å kunne noe om musikk før de begynner og alle barn er like viktige i korpset. Alle deltar på lik linje og har like stor betydning i utviklingen av god musikk.

GODT SOSIALT MILJØ, UANSETT ALDER

I korpset møtes barn og ungdom på tvers av alder og kjønn. Det gjør at vi får et godt miljø der trygghet, trivsel og tilhørighet er viktige grunnpilarer. De eldste i korpset er veldig flinke til å inkludere de yngste og korpset gir venner for livet.

HVA GJØR VI:

I tillegg til å spille sammen hver mandag, har også hver musikant sin egen instruktørundervisning via Kulturskolen. I løpet av et år spiller vi flere konserter og vi er med på korpsstevner, konkurranse og får fine medaljer og premier. I tillegg er vi er med og marsjerer 1. og 17. mai. Vi har også seminarer hvor fokuset også er på det sosiale! Vi er også på korpsturer, og sommeren 2022 var vi i Gøteborg.

FREMTIDSRETTET

Å lære og spille et instrument er noe de har glede av hele livet, og det gjøre dette til en meningsfylt fritidsaktivitet. Korpset lærer barna å spille, og de lærer samspillets vanskelige, men viktige kunst. De blir del av et godt miljø, og de får venner i ulike aldre og av begge kjønn.

GI BARNA EN SJANSE

Hvis ditt barn kommer hjem og har lyst til å spille i korpset, så la dem få prøve.

Kom gjerne på øving eller andre arrangement, og hør hva vi holder på med og hvordan vi organiserer arbeidet i korpset. Ikke la myter om korpsarbeid hindre barnet i å få prøve seg.

http://strindheim.net kan du lese mer om hva vi holder på med og se bilder fra turer og seminar vi har vært på.

Velkommen som medlem i Strindheim Skoles Musikkorps!

Meld deg inn?   Kontakt Aspirantutvalget(ASPU), eller noen andre i styret

Hver vår kjører vi et eget rekrutteringsopplegg for 2. og 3 trinn på skolen

Legg igjen en kommentar