JULEKONSERT i Strindheim kirke søndag 9 desember

Her er litt bilder og filmsnutter fra konserten

……………………………………………………..

Etter en trivelig høst – som toppet seg med ei super helg på Steinkjer – nærmer nå jul og årsskiftet seg. Da gleder vi oss til å senke skuldrene med god julestemning og flott musikk – og kanskje noen overraskelser – i Strindheim kirke kommende søndag. Hvor vi skal spille sammen med Strindheim Janitsjar og Politiets Brassband!

OPPMØTE AK/HK: Strindheim kirke kl 1700 for oppvarming i kjellerstua

ANTREKK: Svarte sko, sokker og bukse, rød korpsgenser og hvit skjorte/bluse

SMÅBAND: dere spiller ikke på denne konserten – men kom gjerne som publikum sammen med resten av familien til konserten 🙂

Det vil være salg av  kaffe / boller i forkant av konserten – kan kanskje være lurt med litt «ordentlig» mat også (er jo rett i middagstida for mange…)

Konserten starter kl 18 ta med onkel, tante og besteforeldre til en trivelig Strindheim – stund! Konserten forventes å være ferdig i god tid før kl 20.

Som alltid er det litt praktisk organisering rundt en konsert – håper alle ser seg litt rundt og tar i et tak der det trengs – da er jobben gjort unna på et blunk! (hjelpe musikanter, bære utstyr inn og ut av biler).

DUGNAD; til transport fra og til skolen:  Hjelm-Hansen og Wigtil står på utsendt liste. Men jeg håper det går greit at jeg føyer til Lervik Pedersen, Formo og Østbu Hegdal. I tillegg kjører Lars og Eskild er med fra styret. Avtal gjerne dere imellom hvem som møter på skolen og hvem som blir med ned etter konserten.

Vi gleder oss til en trivelig kveld!

Styret 🙂

(og mandag den 17de desember er det juleavslutning – alle spiller og vi håper mange kommer (ta gjerne med onkel og tante da også 🙂 ) – og skulle noen ha en liten premie til lykkehjulet tar vi gjerne imot..)

3d Model Christmas White Male Fig Santa Hat White