HK, trøndersk mesterskap

Hei alle musikant-foresatte!

Helgen 30. januar – 1.februar legger vi siste finpussen og deltar på Trøndersk Mesterskap for korps i Olavshallen.

Først en liten oppfordring fra dirigentene.
Vi oppfordrer til at musikantene stiller opplagte og mette i Olavshallen på søndag, etter en god natts søvn fra lørdag til søndag. Oppmøtetidspunkter alle dager, og antrekk søndag morgen finner dere programmet under. Vaktliste ligger vedlagt.

Hovedkorpset under ledelse av Erlend Eide:

Fredag:
Seminar Strindheim Skole, Gymsal/Kunst&Håndverk, kl. 18.00 – 21.00
Vi serverer saft og snacks i pausen.

Lørdag:
Seminar Strindheim Skole, Gymsal/Kunst&Håndverk, kl. 10.00 – 14.00
Vi serverer frukt/grønnsak og vann mellom øktene og pizza til sein lunsj.

Søndag:
Antrekk: 
Svart pen bukse, hvit skjorte (korpsskjorten), slipset som hører til uniformen og svarte sko.

Oppmøte for HK i Olavshallen senest kl. 08.15 utenfor hovedinngangen mot Royal Garden.  Etter dette blir vi fulgt til oppvarmingsrom og scene, og det blir vanskelig å finne oss, så møt presis!

Hovedkorpset blir fulgt av lederne Katrine Haarstad, Annette Hustad, Rita Langmo, og Lars Fuglevaag, før, under og til henting etter AK sin opptreden på scenen.

Hovedkorpset spiller på scenen i kl. 09.25

Musikantene hentes etter AK sin opptreden på scenen kl.11.10 ved publikumsgarderobene i 2.etg. Vi oppfordrer de som skal inn å høre og heie på musikantene våre til å være der lengre for å få høre flere korps, samt å komme for å få med seg Festkonsert og Premieutdeling kl. 19.00.

Billettservice selger billetter til Trøndersk Mesterskap. Disse koster 180 kr for voksen, mer info om billetter finner du her: http://www.billettservice.no/event/trondersk-mesterskap-i-korps-billetter/448527