Ekstraøving og pakking, Krakow-tur

I turskrivet (epost 18.6) står det feil tidspunkt for denne øvingen (1830-1930). Øvinga er fra 18-19 tirsdag 23.6. Etter øvinga bruker vi en del tid på pakking og innlevering av store instrumenter, samt mottak av pass og diverse skjema. Vi er ikke helt sikre på hvor lang tid dette tar, men et sted mellom 30 minutt og en time er et bra tips. D.v.s. at vi regner med å være ferdige innen kl 20.00

Tirsdag 23.6 (st.hans-aften) er det ekstraøving fra 18-19 på Strindheim Skole. Denne øvelsen er for alle som skal på tur til Krakow, både HK og AK! Og som alltid ønsker vi beskjed dersom noen ikke kan møte! (Gi beskjed ved å svare på epost sendt 17.6, så får vi avtalt det praktiske med pakking og sånn.)

Etter øvelsen skal alle instrumenter som er større enn fløyte og klarinett pakkes og samles inn. Disse skal sjekkes inn på Værnes lørdag 27/6. Sørg for at alt som skal være i instrumentkassen er der. -Noteklype og marsjmappe er også kjekt å legge med her hvis det er mulig. Legg gjerne inn ekstra polstring, men pass på sax klaviatur!
Dersom noen mangler noe så gi beskjed ved å svare på denne mailen snarest.

Fløyter og klarinetter skal pakkes som håndbagasje og den enkelte musikant har ansvar for å ta med dette ved avreise søndag 28.6!