Dorulldugnad

Denne dugnaden skulle vi egentlig gjort unna i våres – men slik ble det ikke… – og nå haster det med påfyll i korpskassa… Den er mer eller mindre tom! Derfor blir høstens lille dugnad salg av toalettpapir og tørkerull – sannsynligvis blir det en runde til ila høsten. Dette må til for å skaffe nødvendige inntekter til korpset! 

Hver familie selger minimum 6 sekker tilsammen med doruller og/eller tørkeruller.
Prisen for en sekk med doruller settes til 350kr – da får korpset 140kr, mens tørkerullene selges for 400kr – 150kr til korpset.
Selg gjerne mer! – den familien som selger mest får en hyggelig overraskelse på Spongdalseminaret. Selg gjerne også til bedrifter – da kan dere bruke Vedlagte brev og korpset sender faktura til bedriften i etterkant.

Vi fortsetter med samme kvalitet som før – sålangt har vi bare fått positive tilbakemeldinger 🙂 Toalettpapiret er et ekstra mykt hvitt 3-lags toalettpapir av høy kvalitet, preget med løvbladdekor. 7 pakker á 6 ruller, 35 meter/rull. T4 system. EU-Blomst. Tørkerullen er et hvitt 2-lags perforert kjøkkenpapir av høyeste kvalitet til tørking og rengjøring med god oppsugingsevne – 12 pakker a 2 ruller.

Vi har bevisst valgt høy kvalitet – det selger vi mest på i lengden! Gå like gjerne i gang med forhåndssalget med en gang. 🙂

Innen torsdag 30te aug må alle ha gitt beskjed om antall salg (inkludert det som selges til bedrifter) ved å svare på denne mailen (patrick.ulrichsen@orkla.no)De som selger til bedrift må scanne, eller overleverer personlig, bestilling fra bedrift i underskrevet stand som grunnlag for fakturering.

Innbetaling må skje på konto 4200.59.87916 innen samme dato, 30.08.2017. Dere betaler da inn 350,- for hver sekk toalettpapir dere kjøper og 400,- for hver sekk tørkerull. Innbetaling på konto gjelder kun eget salg da bedrifter blir fakturert. Minstekjøp er som nevnt 6 sekker fra hver familie, minimumsinnbetaling blir dermed 6 sekker a 350 = 2.100 kroner.

Vi viderefører avtalen med Felleskjøpet om lager/utlevering. Alle korpsfamilier må selv hente ut sekkene sine ved Felleskjøpet på Tunga. Dette gjøres torsdag 7sept mellom kl. 17 og 20. Det vil være representanter fra korpset til stede ved utleveringen. Dersom noen ikke har mulighet til å hente torsdag så gi beskjed! De som selger til bedrifter må også hente og selv ta ansvar for å levere videre.
Lykke til med salget!
Dette er noe alle trenger – og mange på Strindheim vil gjerne støtte korpset sitt 🙂 Et salgstips er å la musikanten – kanskje i korpsgenser – med eller uten følge ta opp bestillinger i nabolaget, vi har lagt med en bestillingsliste som kan brukes…

NB! – mulighet til å kjøpe seg ut av dugnaden
De som ikke har kapasitet til å delta denne gangen kan sette inn 900kr på korpsets konto innen samme frist – husk å gi beskjed «frikjøp» ved å svare på denne mailen. Selvsagt også mulig å kjøpe færre sekker og betale 150kr ekstra pr sekk man ikke kjøper av «kvoten».

Rema-dugnaden – til info så har Rema avsluttet praksisen med full varetelling. Dette betyr et betydelig frafall av dugnadsinntekter for korpset og gjør at vi må tenke på alternativer. Har du en ide – kom med den 🙂

Bestillingsliste – dopapir og tørkeruller