1. mai

Endelig er våren og festmåneden mai her!

Det feirer vi i korpset med en trivelig 1. mai formiddag – både for folk rundt om på Strindheim, de på Persaunet helse og velferdssenter spesielt og ikke minst oss selv med et hyggelig familiearrangement! Fordi skolen er stengt pga rehabilitering – avslutter vi i år på Persaunet, det vil gi noen utfordringer ift levering av kaker og instrumentkasser – her håper vi rett og slett på at dere foreldre er kreative personer som finner gode løsninger for egne barn (slå dere litt sammen så ikke alle kjører bil til Persaunet osv…)

Det er mulig å legge igjen instrumentkasser på skolen,men da må dere være forberedt på at det kan ta litt tid før vi får låst opp etter arrangementet er ferdig

Program for dagen:

Kl  9 – vi møtes på skolen, deretter avmarsj i full uniform 🙂 Vi marsjerer i nærområdet og går i retning Persaunet. Husk noter, marsjmappe, klype, sele og event regntrekk (det siste håper jeg vi slipper…)

CA kl 10.30 – ankomst Persaunet bo og velferdssenter (kart) – vi spiller for beboerne der. Beboerne blir veldig glade for en prat også! (og vi er veldig glade for å kunne bruke lokalene hos dem 🙂  )
Når konserten utenfor eldresenteret er ferdig går vi inn og har en trivelig stund i lag 🙂
– kaker & kaffe
– utdeling av forskjellige oppmerksomheter (stjernedryss, medaljer, dugnadspremie osv)
– informasjon om sommerturen, litt om resten av semesteret og høsten som kommer

OBS – Arrangementet avsluttes på Persaunet i år og de som skal på 1 mai arrangementet i sentrum bør rekke det 🙂 

Dugnadsliste til arrangementet (skal ikke være endret ift tidligere beskjeder…)

Ingenting gjør seg sjøl…. Til å arrangere og bake kaker / lage smørbrød osv trengs det også folk:
Kakebakere: Ingeborg, Live, Daniel, Erlend, Mali, Sanna, Ellen (gl.fritt), Oskar, Anna, Naziha, Leonie, Hadi, Aris, Sindre, Antonio (påsmurt kan være et godt alternativ til kaker – vi kan bli veldig mye folk iår – så «tenk stort»… Korpset har for tiden 90 medlemmer 🙂 Hvis noe er fritt for et allergen er det fint om dere merker kaken (nøtter, gluten, melk, egg) – mange ferdigmikser er allergivennlige) Kaker kan leveres på Persaunet Helse- og velferdssenter fra 08.30 1. Mai, lurt å levere før marsjeringa.
Foreldrevakter (ordne i stand, assistere under marsjering, kaffe/saft, rydding osv) : Ingrid, Håkon, Rasmus T, Brage A, Ask, Andreas M
Styrevakter: Annette, Patrick, Kristin E.

og – selvfølgelig – ser dere at her trengs det et par ekstra hender så hjelper vi hverandre uansett liste eller ikke 🙂 Skulle noen ha litt smørbrød, kaker, boller, vaffelrøre eller annet stående – ta det med! Vi er jo hele 90 medlemmer for tida og med foresatte kan det bli et stort selskap! 

Maihilsen
fra Styret
– som gleder seg til å se hele korpset, flott antrukket og med feiende flott musikk!

ps – vi regner med og håper på at alle stiller – eventuelt fravær må meldes som vanlig
ps2 – noe som er uklart – ikke nøl med å spørre! Mye som er «opplagt» for de som har vært med en stund er jo slettes ikke opplagt om det er første gangen man skal være med å marsjere! 🙂
ps3 – usikker på uniformen – sjekk hjemmesida vår www.strindheim.net eller spør en venn 🙂 Detaljer mange glemmer (men ikke iår..) er hvite hansker og helt svarte sko…

og NB! Det er ikke mulig å parkere ved Persaunet helse- og velferdssenter, dette grunnet adkomst hvis utrykning, og at brukernes pårørende skal ha tilgang til de få parkeringsplassene som er der.

Korpset stiller med regnfrakker, ta gjerne på ull under så dere ikke fryser